Bookers.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost web stranice.
OK
ZAšTITA PRIVATNOSTI
Pretraži

Nemira Hrvatska

Nemira Hrvatska

Nemira je malo mjesto smješteno 3 km od Omiša u pravcu Makarske. Krase je predivne šljunčane plaže, kristalno čisto more i borove sjene. Idealan je izbor ako se odlučite za obiteljski odmor, udaljena od gustog prometa i gradske vreve. U mjestu se nalaze restorani, kafići, picerije i trgovine. Ukoliko se zaželite zabave i noćnog provoda svega nekoliko kilometara od Nemire su gradovi Omiš, Split i Makarska koji nude široku paletu sadržaja za zabavu i aktivan odmor.

Klima na ovom području

Na ovom području klima je blaga, mediteranska. Mješanjem morskog i planiskog zraka nastaje čist zrak koji je iznimno dobar za zdravlje. Prosječne temperature zraka tokom ljetne sezone iznose : Lipanj - 23°C, Srpanj - 27°C, Kolovoz - 26°C, Rujan - 22°C. Prosječne temperature mora : Lipanj - 21°C, Srpanj - 23°C, Kolovoz - 24°C, Rujan - 22°C.

Aktivnosti u blizini

Ronjenje sa bocama, rafting na rijeci Cetini, jedrenje na dasci, paragliding, planinarenje, izleti na otok Brač, izleti na planinu Biokovo, vožnje brzim brodovima, ribolovni izleti, iznajmljivanje skutera, pedalina, kajaka, brodica i vodenih skutera (jet-ski).

Nemira na mapi