Bookers.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost web stranice.
OK
ZAšTITA PRIVATNOSTI
Pretraži

Pisak Hrvatska

Pisak Hrvatska

Pisak je malo turističko mjesto u Srednjoj Dalmaciji smješteno između grada Omiša i Makarske. U Pisku se mogu pronaći brojni privatni apartmani i pansioni koji će Vam osigurati miran i opuštajuć odmor daleko od svakodnevne gradske gužve i buke. Duž Piska pružaju se šljunćane, pješćane i stjenovite plaže sa kristalno čistim morem i prekrasnom prirodom. U mjestu se nalazi podosta restorana i konoba sa raznolikom ponudom domaćih dalmatinskih specijalitetita i ugodnim mediteranskim ambijentom. Tu je također i mala tržnica sa svježim voćem i povrćem, dvije trgovine sa namirnicama te nekoliko kafića. Ukoliko ste željni rekreacije na raspolaganju Vam stoji ronilački centar sa kojim možete krenuti u razgledavanje podmorja. Oni manje odvažni mogu unajmiti brodicu ili uživati u jedrenju na dasci. Moderan noćni život možete pronaći u obližnjem gradu Omišu, Splitu ili Makarskoj.

Klima na ovom području

Na ovom području klima je blaga, mediteranska. Mješanjem morskog i planiskog zraka nastaje čist zrak koji je iznimno dobar za zdravlje. Prosječne temperature zraka tokom ljetne sezone iznose : Lipanj - 23°C, Srpanj - 27°C, Kolovoz - 26°C, Rujan - 22°C. Prosječne temperature mora : Lipanj - 21°C, Srpanj - 23°C, Kolovoz - 24°C, Rujan - 22°C.

Aktivnosti u blizini

Ronjenje sa bocama, rafting na rijeci Cetini, jedrenje na dasci, paragliding, planinarenje, izleti na otok Brač, izleti na planinu Biokovo, vožnje brzim brodovima, ribolovni izleti, iznajmljivanje skutera, pedalina, kajaka, brodica i vodenih skutera (jet-ski).

Pisak na mapi